SUSHILIEVEN SASSENHEIM

Recentebeoordeling


5 sterren uit 269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushilieven Sassenheim. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 20:02 Voor de eerste keer besteld bij dit bedrijf. Fantastisch en heel goede service!!! Eerste en zeker niet de laatste keer.
22 sep 2022 om 19:48 Beste sushi ever
18 sep 2022 om 12:11 Snel bezorgd en lekker!
17 sep 2022 om 20:42 Ik raad aan! Tijdige levering, aardige koerier, heerlijke sushi!
12 sep 2022 om 8:24 Super !!!
11 sep 2022 om 20:28 vroeg bestelling geplaatst voor de avond en netjes geleverd op de aangegeven tijd 17.30
7 sep 2022 om 21:33 Altijd heerlijk en keurig op tijd bezorgd!
7 sep 2022 om 17:17 Always amazing food and freshly made. Perfect sushi everytime and they do not disappoint me ever. Not even once. My favorite is their "Crispy Chicken" and love the soya sauce that's included. Thanks for always giving your best. With love, Janice J
6 sep 2022 om 6:13 Super lekker gegeten en op de afgesproken tijd geleverd. Zeker een aanrader!
4 sep 2022 om 19:16 Wij bestellen hier vaker. De kwaliteit van de sushi is top en het wordt altijd heel snel bezorgd!
2 sep 2022 om 20:41 Super lekkere sushi en nog iets extras gekregen ook. Toen ik zei dat ik wilde veranderen kon dit ook met 1 telefoontje. Echt een aanrader..zit nu op een camping en heb sushileven ook aan andere gasten aanbevolen
27 aug 2022 om 20:12 Sushi and sate were fresh and delicious. Will order again!